1. Shartnoma mavzusi.
    • Ushbu shartnoma https://healthy-food-near-me.com veb-sayti uchun amal qiladi va ushbu saytlarning foydalanuvchisi va saytlarning egasi (keyingi o'rinlarda https://healthy-food-near-me.com) o'rtasida tuziladi. )
    • Ushbu Shartnoma https://healthy-food-near-me.com sayt foydalanuvchisidan olinadigan Foydalanuvchining shaxsiy ma'lumotlarini va boshqa ma'lumotlarni olish, saqlash, qayta ishlash, ishlatish va oshkor qilish tartibini belgilaydi. Foydalanuvchi shaxsiy ma'lumotlarni to'ldiradi.
    • Ma'lumotni, e'lonni joylashtirish uchun har qanday https://healthy-food-near-me.com saytlarida saytdan foydalaning, Foydalanuvchi ushbu Shartnomani diqqat bilan o'qib chiqishi va uning shartlari bilan to'liq roziligini bildirishi kerak. Ushbu shartnoma bilan to'liq rozilikni tasdiqlash - foydalanuvchi tomonidan saytdan foydalanish.
    • Agar foydalanuvchi ushbu bitim shartlari bilan rozi bo'lmasa yoki u shartnomalar tuzish huquqiga ega bo'lganida yoki u vakolatli shaxs bo'lmaganida yoshga to'lmagan bo'lsa, ma'lumot, e'lonlarni joylashtirish, saytdan foydalanish huquqiga ega emas. nomidan ma'lumotlar joylashtirilgan kompaniyaning, e'lon.
    • Saytdan foydalangan holda saytlarga ma'lumotlarni joylashtirish orqali foydalanuvchi shaxsiy ma'lumotlarini kiritadi yoki ushbu ma'lumotlarni boshqa usul bilan taqdim etadi va / yoki saytdagi har qanday harakatlarni amalga oshiradi va / yoki saytning biron bir qismidan foydalanadi, foydalanuvchi ushbu saytga aniq rozi bo'ladi. ushbu shartnomaning shartlari va https://healthy-food-near-me.com saytiga ushbu Shartnoma shartlariga muvofiq foydalanuvchi shaxsiy ma'lumotlarini olish, saqlash, qayta ishlash, foydalanish va oshkor qilish huquqini beradi.
    • Ushbu Shartnoma quyidagilarni tartibga solmaydi: https://healthy-food-near-me.com foydalanuvchining shaxsiy ma'lumotlarini va boshqa har qanday ma'lumotlarni qabul qilish, saqlash, qayta ishlash, foydalanish va oshkor qilish uchun javobgar emas. : //healthy-food-near-me.com va AvtoTachki xodimi bo'lmagan shaxslar .com, hatto foydalanuvchi ushbu shaxslarning saytlari, oziq-ovqatlari yoki xizmatlariga http://www.https://www.https://www.https://www.html:/ .com yoki axborot byulleteni. Tushunish uchun maxfiy ravishda, ushbu Shartnoma saytning ma'lumotlar bazasida shifrlangan holatda saqlanadigan yagona ma'lumotdir va faqat http://healthy-food-near-me.com manzilida mavjud.
    • Foydalanuvchi o'zining shaxsiy ma'lumotlari va avtorizatsiya ma'lumotlari xavfsizligi va himoyasini e'tiborsiz qoldirgan taqdirda, uchinchi shaxslar hisobga va shaxsiy va boshqa foydalanuvchi ma'lumotlariga ruxsatsiz kirish huquqini olishlari mumkinligini tan oladi. https://healthy-food-near-me.com bunday kirish natijasida etkazilgan zararlar uchun javobgar emas.
  2. Shaxsiy ma'lumotlarni olish tartibi.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Bunga qarab xizmatlarni taqdim etish uchun cookie-fayllar, masalan tashriflar orasida savatda ma'lumotlarni saqlash;
    • Foydalanuvchining IP-manzili.
  2. Barcha ma'lumotlar biz tomonimizdan to'planadi va ma'lumotlar yig'ishda o'zgarmaydi. Foydalanuvchi ishonchli ma'lumotlar, shu jumladan shaxsiy ma'lumotlar to'g'risidagi ma'lumotlarni taqdim etish uchun javobgardir. agar kerak bo'lsa, foydalanuvchiga xizmatlar ko'rsatish uchun.
  3. Foydalanuvchi ma'lumotlaridan foydalanish tartibi.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Ma'lumotlar bazasiga kirishni ta'minlash shartlari.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • bunday ma'lumot va ma'lumotlarni talab qilish va olish huquqiga ega bo'lgan davlat organlarining oqilona talablariga binoan;
    • agar, https://healthy-food-near-me.com fikriga ko'ra, Foydalanuvchi ushbu Shartnoma va/yoki https://healthy-food-near-me.com va boshqa shartnomalar shartlarini buzsa foydalanuvchi.
  7. Ushbu ma'lumotni qanday o'zgartirish / o'chirish yoki obunani bekor qilish.
  1. Istalgan vaqtda foydalanuvchilar mumkin o'zgartirish / o'chirish Shaxsiy ma'lumot (telefon) yoki obunani bekor qiling. Https://healthy-food-near-me.com saytining Foydalanuvchi haqidagi ma'lumotlarning mavjud bo'lishini talab qiladigan ba'zi funktsiyalari ishi ma'lumotni o'zgartirish/o'chirish paytidan boshlab to'xtatilishi mumkin.
  2. Foydalanuvchining shaxsiy ma'lumotlari foydalanuvchi tomonidan o'chirilguncha saqlanadi. Shaxsiy ma'lumotlarni o'chirish yoki boshqa usulda qayta ishlash haqida foydalanuvchini etarli darajada xabardor qilish, foydalanuvchi tomonidan ko'rsatilgan elektron pochtaga yuborilgan xat (ma'lumot) bo'ladi.
  3. Ma'lumotlarni himoya qilish.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Savollar bo'lsa, aloqa manzili.
  4. Siz taqdim etgan ma'lumotlarga oid savollar, istaklar, shikoyatlar bo'lsa, iltimos, Support@healthy-food-near-me.com elektron pochta manziliga murojaat qiling. Yozma so'rov bo'yicha va uning shaxsini va vakolatini belgilaydigan hujjatni taqdim etgandan so'ng, biz foydalanuvchiga ma'lumotlar bazasining joylashuvi to'g'risida ma'lumot olish tartibi to'g'risida ma'lumot beramiz.
  5. Maxfiylik siyosatidagi o'zgarishlar.
  6. Maxfiylik siyosati shartlarini o'zgartirishimiz mumkin. Bunday holda, biz shartlar sahifasidagi versiyani almashtiramiz, shuning uchun vaqti-vaqti bilan tekshirib turing https://sog'lom-food-near-me.com/ maxfiylik shartnomasi Shartnomadagi barcha o'zgarishlar e'lon qilingan kundan boshlab kuchga kiradi. Saytdan foydalanib, foydalanuvchi Maxfiylik siyosatining yangi shartlarini foydalanuvchidan saytdan foydalangan paytdagi amaldagi tahrirda qabul qilinganligini tasdiqlaydi.
  7. Qo'shimcha shartlar.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. Agar Maxfiylik siyosatining biron bir qoidasi, shu jumladan har qanday taklif, band yoki uning bir qismi qonunga zid yoki yaroqsiz deb topilgan bo'lsa, bu qonunga zid bo'lmagan qolgan qoidalarga ta'sir qilmaydi, ular amal qiladi to'liq kuchga ega va amal qiladi va Tomonlarning qo'shimcha harakatlarisiz bajarilishi mumkin bo'lmagan har qanday yaroqsiz qoidalar yoki qoidalar, uning haqiqiyligi va amalga oshirish imkoniyatini ta'minlash zarur bo'lgan darajada o'zgartirilgan, o'zgartirilgan deb hisoblanadi.
  3. Ushbu shartnoma Foydalanuvchiga saytni ishlatgan paytdan boshlab, shu jumladan reklama joylashtirilgan vaqtdan boshlab amal qiladi va foydalanuvchi haqidagi har qanday ma'lumot, shu jumladan shaxsiy ma'lumotlar saqlanguniga qadar amal qiladi.